Ora exacta New York

In acest moment, ora exacta in New York, SUA este:

 

Diferenta de fus orar intre New York (UTC – 5) si Bucuresti (UTC + 2) este de 7 ore.

New York este cu 7 ore in urma orei exacte din Romania.

New York este impartit in cinci zone: The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si insula Staten Island. Cu peste 8.5 milioane de rezidenti pe o arie de 830 km, New York este metropola cu cea mai mare densitate de locuitori din Statele Unite.

New York este cel mai populat oras din SUA, zona sa metropolitana fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Este situat in statul New York si are statutul de cel mai mare oras al Statelor Unite, fiind de asemenea si primul oras capitala al statului si locul de numire a lui George Washington ca primul presedinte al Statelor Unite.

De mai bine de un secol a fost unul din centrele mondiale importante de comert si finante.

Strada Wall Street din Manhattan este un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE).

New York este de asemenea considerat unul din cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta, si moda. Orasul este de asemenea si un centru important al afacerilor externe, gazduind sediul Organizatiei Natiunilor Unite.

One thought on “Ora exacta New York

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *