Ce ofera ceasurile inteligente in afara de ora exacta

ora exactaUn nou trend isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta in viata oamenilor.

Ceasurile inteligente au depasit de mult stadiul de a indica doar ora exacta si ofera de la incheietura mainii accesul la internet, precum si numeroase alte facilitati precum notificari, mesaje, navigare GPS si sincronizare calendar.

Mai mult, o conexiune Bluetooth la telefon ne poate ajuta sa initiem si primim apeluri, SMS-uri si MMS-uri.

VIDEO Cum vor fi incarcate ceasurile inteligente in viitor

Inceputul acestui trend a fost dat de primul ceas digital, denumit UC 2000, produs de Microsoft, lansat in 1984 si care putea fi programat in limbajul BASIC prin intermediul unei tastaturi. Ulterior, in anul 2002, compania Microsoft a introdus pe piata tehnologia Smart Personal Object (SPOT), conceputa pentru a adauga noi facilitati in obiectele uzuale, prin integrarea softului inteligent.

S-a lansat Sony SmartWatch 2, ceasul inteligent care se conecteaza la telefon

Unele ceasuri inteligente sunt realizate special pentru sportivi, in general, oferind oportunitatea de a urmari parametrii de timp, distanta parcursa etc. Astfel de ceasuri pot lucra in tandem cu alte accesorii precum monitorul de ritm cardiac sau senzorul de cadenta. Exista si ceasuri inteligente special create pentru amatorii de navigatie, care le permit acestora sa urmareasca variabile precum viteza deplasarii, directia si viteza vantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *