joi, noiembrie 30, 2023
CeasuriInformatii utileOra de Iarna

A intrat pe piata orei exacte primul ceas inteligent romanesc

ora romaniaA fost lansat X-watch, primul ceas inteligent creat de romani.

Ceasul da ora exacta si nu numai pentru suma de 399 de lei, cu incepere de la data de 1 octombrie 2015. Primii cumparatori beneficiaza de o promotie: 249 de lei, pe baza de precomanda.

X-watch este compatibil atat cu telefoanele inteligente si cu tablete care opereaza pe sistemul Android, incepand de la versiunea 4.3 si cele ulterioare, dar si cu dispozitivele cu sistem de operare IOS: Iphone si Ipad.

X-watch are o autonomie de doua pana la cinci zile de functionare si poate fi customizat prin alegerea unui ecran si a temei preferate din noua variante posibile.

Pe langa functiile obisnuite, precum afisarea orei si declansarea unei alarme, ceasul are si o functie de protectie antifurt a smartphone-ului.

Astfel, X-watch isi poate avertiza utilizatorul in cazul furtului sau pierderii telefonului sau tabletei prin intermediul unei aplicatii preinstalate bazata pe tehnologia Bluetooth 4.0, potrivit siteului evolio.ro.

De asemenea, ceasul inteligent va localiza prin GPS locul in care se afla telefonul sau tableta.

Totodata, X-watch va avea functii de raspundere la apeluri sau sincronizarea orei exacte, a agendei, a mesajelor si redarea melodiilor de pe smartphone sau tableta.

In plus, ceasul poate sa monitorizeze pulsul, sa numere pasii, dar si caloriile consumate, prin intermediul aplicatiei Fitness Manager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *