luni, iulie 15, 2024
Ceasuri

Care este legatura intre gongul de box si ORA EXACTA

minutePartida dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, denumita si „meciul de box al secolului” a constituit un bun prilej de promovare a unor branduri din industria orolegiera, dar si pentru strangerea de fonduri pentru proiecte caritabile.

Astfel, Ricardo Guadalupe, CEO-ul marcii Hublot, i-a oferit lui Floyd Maywether un ceas din colectia King Power.

Este un model special King Power WBC Full Pave, cu carcasa de aur si ornat cu 48 de baghete de tsavorit (granat de culoare verde smarald) si cu 248 de diamante de 2.04 carate. Pe ceas au fost gravate cuvintele WBC si World Champion, iar unele elemente precum acele care indica ora si minutele sunt acoperite cu pigmentul fotoluminiscent SuperLuminova.

Ora exacta Romania

Colaborarea dintre Hublot si Mayweather a presupus ca boxerul sa poarte pe sort numele brand-ului orologier, ceea ce a expus brandul de ceasuri catre un public urias la nivel mondial.

Asocierea brand-ului Hublot cu boxul este deja una emblematica, avand in vedere ca firma a inceput in 2012 un parteneriat cu Consiliul Mondial al Boxului (WBC – World Boxing Council). De atunci Hublot a creat editii speciale de ceasuri pentru 12 boxeri de calibru. In urma licitarii ceasurilor au fost stransi peste 1 milion de dolari, toti acesti bani fiind destinati unor programe caritabile desfasurate de WBC. De exemplu, o parte au fost folositi pentru deschiderea unui fond de pensii si de urgenta pentru boxerii pensionari din 40 de tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *