sâmbătă, mai 25, 2024
CeasuriInformatii utileOra exacta

Apple da deja ORA EXACTA pe piata ceasurilor inteligente. De unde poate fi comandat Apple Watch in Romania

ceas apple ieftinUn million de americani au achizitionat deja Apple Watch de la lansarea recenta pe piata a ceasului inteligent, produs de compania ce produce si comercializeaza faimosul iPhone.

Clientii au cheltuit, in medie, 503,83 dolari pentru un Apple Watch, 62% dintre clienti alegand versiunea Sport, cea mai ieftina din gama ce da ora exacta. Pretul unui astfel de ceas porneste de la 349 de dolari.

Vanzarile totale au depasit 1,2 milioane de unitati in total, in contextual in care clientii americani au cumparat, in medie, 1,3 smartwatch-uri.

Apple Watch a devenit disponibil pentru precomenzi pe siteul oficial al companiei americane pe 10 aprilie, in mai multe tari, precum Canada, Australia, Marea Britanie, Germania, Franta, Japonia, China si Hong Kong. In Romania, ceasul inteligent produs de Apple este disponibil pe baza de precomanda pe siteul quickmobile.ro, cele 50 de variante ale gadgetului avand preturi intre 1.850 de lei si 80.000 de lei.

Succesul noului produs al companiei americane este peste cel inregistrat de lansarea primului iPhone, in anul 2007. Astfel, Apple a avut nevoie de nevoie de 74 de zile pentru a vinde 1 milion de iPhone-uri, dupa lansarea primului model de smartphone.

Vanzarile primului model de iPod au atins pragul de 1 milion de unitati dupa doi ani de la scoaterea pe piata a dispozitivului, in timp ce prima versiune de iPad a adus vanzari de 300.000 de unitati in prima zi de comercializare.

Ora exacta in Romania

Estimarile de vanzari de Apple Watch-uri pentru 2015 variaza mult, astfel ca Piper Jaffray anticipeaza 8 milioane de unitati, in timp ce Global Securities Research 40 de milioane de unitati.

Analistii prognozeaza ca vanzarile de Apple Watch-uri vor fi mai mari decat cele ale ceasurilor Samsung, Sony si Fitbit, care au atras un inters modest, fiind probabil ca Apple Watch sa reprezinte in acest an 55% din vanzarile globale de smartwatch-uri ce dau ora exacta in modul inteligent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *