Cat costa si cand se lanseaza Apple Watch

cat e ceasul iphonePeste cinci milioane de ceasuri inteligente, fabricate sub licenta Apple, vor da ora exacta incepand cu luna aprilie. Modelul de baza Apple Watch Sport va acoperi circa jumatate din prima productie.

Modelul de mijloc Apple Watch va reprezenta o treime dintre unitatile nou produse, in timp ce restul productiei va fi acoperita de modelul de varf Apple Watch Edition, a carui carcasa este realizata din aur de 18 karate.

Apple intentioneaza sa creasca productia de Apple Watch Edition la peste 1 milion de unitati pe luna in cea de-a doua parte a anului 2015, anticipand o cerere mare pe piata din China, unde compania se bucura de o mare popularitate.

Apple Watch Sport va da ora exacta la un pret de 349 de dolari. Desi compania nu a anuntat inca preturile pentru celelalte modele, analistii estimeaza ca modelul de varf va fi unul dintre cele mai scumpe produse ale Apple, depasind pragul de 4.000 de dolari. Apple Watch este prima categorie noua de produse dezvoltata si lansata de Apple incepand din 2011, de cand Tim Cook a preluat conducerea companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *