sâmbătă, mai 25, 2024
CeasuriInformatii utile

Detalii privind viitorul orei exacte inteligente la Google I/O 2014

ceas inteligentEditia din anul 2014 a evenimentului Google I/O, ce s-a incheiat recent, a fost un bun prilej pentru reprezentantii celui mai puternic motor de cautare din lume sa dezvaluie planurile de viitor legate de platforma de dispozitive inteligente, purtabile la incheietura mainii, cu care isi propune sa domine piata acestui model de ceasuri.

In afara de ora exacta, ceasurile inteligente vor oferi utilizatorilor sugestii bazate pe comenzile anterioare ale utilizatorilor. In plus, ii va da utilizatorului suport pentru comenzi vocale care vor fi declansate cu deja popularul “OK Google” – de exemplu, in functie de cautarile gastronomice anterioare, data urmatoare cand vei dori sa faci o comanda de mancare, vei primi sugestii de restaurante direct de pe incheietura mainii tale!

Adevarata performanta a ceasurilor inteligente cu Android Wear se refera insa si la notificarile si functiile pe care le va oferi. Ceasul inteligent extrage notificarile de pe smartphone-ul utilizatorului, iar fiecare poate fi extinsa printr-o atingere sa afiseze mai multe informatii. In plus, noua interfata de utilizare Material, ofera un fundal special fiecarei notificari. Daca o notificare este deschisa, citita si apoi stearsa de pe ceasul inteligent, aceasta va disparea si de pe telefon.

Si pentru ca Google a realizat ca pentru a crea dispozitive de acest tip de succes, trebuie sa ia in considerare si detaliile legate de aspect, ceaasurile inteligente cu Android Wear se vor livra atat cu ecrane patrate si cat si rotunde.

Notificarile pot fi ascunse temporar daca utilizatorii activeaza functia ‘’Do Not Disturb”.  Aceasta poate fi activata prin glisarea ecranului in jos, iar pentru a reactiva primirea notificarilor, va trebui sa se realizeze acelasi gest inca o data. Cand utilizatorii vor instala o aplicatie pe smartphone-ul lor, aceasta va fi portata pe ceasul inteligent in mod automat, astfel ca nu va mai fi necesara o dubla instalare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *