VIDEO Google da ora exacta. Vezi cum arata si ce optiuni are ceasul „Android Wear”

ceas google oraPrimul gadget de tip ceas, din seria „Android Wear” a gigantului online Google, a fost prezentat publicului larg pe 18 martie 2014 sub sloganul „Android Wear -Information that moves with you”.

Ceasul de tip smartwatch este disponibil in doua variante, una cu cadran rotund, cealalta cu cadran dreptunghiular. Ceasul dispune de touchscreen si poate fi manevrat si prin comanda vocala.

Ca optiuni, pe micul cadran se pot afisa atat emailuri, cat si sms-uri, dar si directii in cazul in care este folosit pentru deplasare. De asemenea, ceasul semnaleaza si noi postari pe conturile de pe retelele de socializare ale utilizatorului.

In momentul in care utilizatorul spune „OK Google” inainte de a pune o intrebare, ceasul este pregatit sa ofere cel mai bun raspuns, fie ca este vorba despre  numarul de calorii dintr-un fruct, scorul unui meci de fotbal sau ora exacta la care decoleaza avionul ori vine taxiul. Alte optiuni interesante sunt legate de recunoasterea unei melodii pe care o asculti si indicarea autorului, dar si relatii online despre cea mai apropiata plaja, pizzerie, etc.

Google nu a confirmat faptul ca va lansa acest ceas in nume propriu sau il va „imprumuta” altor firme, dar a informat ca in curand vor mai aparea si alte dispozitive din gama „Android Wear”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *