Rolex si Leul de Aur, parteneriat pentru ora exacta in arhitectura

ora-exacta stiriFirma specializata in ceasuri de lux – Rolex – a anuntat un parteneriat nou si important, ce se va concretiza pe durata celei de-a 14-a Expozitii Internationale de Arhitectura – „La Biennale di Venezia”.

Rolex a devenit partener exclusiv al adunarii exclusiviste si va da ora exacta prin punerea la dispozitie a ceasului oficial al forumului arhitectural. Sponsorizarea se va derula in urmatorii trei editii ale Bienalei Architettura, in perioada 2014-2018 .

Cooperarea Rolex in domeniul arhitecturii a fost initiata in anii ’60, cand firma a a lucrat cu arhitecti de renume  pentru a proiecta cladiri, precum Lititz Watch Technicum din Statele Unite ale Americii (Michael Graves ) si Toyocho Building Rolex din Japonia (Fumihiko Maki ), care exprima  standardele inalte ale companiei in functionalitate si estetica.

In acelasi domeniu activeaza si Centrul de instruire Rolex , care este deschis la Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (EPFL) din Elvetia, pe baza unui parteneriat de lunga durata.

De asemenea, domeniul arhitecturii a fost adaugat in programul filantropic Rolex , denumit „Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative”.

Ora exacta in arhitectura se da la Venetia

Bienala Venetia atrage un numar foarte mare de participanti, datorita faptului ca acopera cea mai mare parte a domeniilor din spectrul artelor si al culturii. Bienala de Arhitectura de la Venetia (ce face parte din Bienala Venetia) atrage in special profesionistii din domeniul arhitecturii. Expozitiile de acest gen sunt parte din La Biennale di Venezia inca de la sfarsitul anilor 1970, insa au devenit o sectiune aparte in 1980. Tinute la fiecare doi ani, aceste expozitii arhitecturale sunt organizate in anii pari, in vreme ce celelalte evenimente prilejuite de La Biennale sunt tinute in anii impari.

Gradinile Publice din Castello sunt cele care gazduiesc Bienala de Arhitectura de la Venetia, dar si diverse alte stabilimente din oras sunt disponibile pentru expozitii si evenimentele conexe. Popularitatea acestui eveniment creste de la an la an, atragand arhitecti si designeri reputati sa vina si sa isi expuna ultimele proiecte si idei, cu speranta obtinerii marele premiu, Leul de Aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *