Gerard Depardieu da ora exacta pentru Rusia

ora exactaDezamagit de tara natala, pe care a parasit-o din cauza impozitelor prea mari, actorul francez Gerard Depardieu da acum ora exacta pentru Rusia.

Astfel, compania elvetiana producatoare de ceasuri de lux Cvstos a lansat, in colaborare cu actorul francez Gerard Depardieu, devenit cetatean rus, o linie de ceasuri cu stema Federatiei Ruse, vulturul cu doua capete, pe care actorul o promoveaza sub sloganul ‘Proud to be Rusian’ (Mandru ca sunt rus), scrie agentia Ria Novosti.

Pretul bijuteriei nu a fost comunicat deocamdata. Gerard Depardieu s-a stabilit in Rusia la sfarsitul anului 2012, parasindu-si tara natala pentru a nu plati statului francez impozite  de aproximativ 75%, pe care le considera prea mari.

Actorul s-a stabilit in orasul Saransk, la 600 de kilometri de Moscova, dupa ce presedintele Vladimir Putin i-a acordat cetatenia rusa.

Pe pagina de Facebook a marcii de ceasuri Cvstos se poate vedea o poza cu Depardieu imbracat intr-o jacheta neagra pe care este desenata stema Federatiei Ruse, alaturi de o alta imagine cu un ceas ce are sub acele ceasornicului aceeasi stema, aceasta din urma fiind insotita de mesajul ‘Editia Gerard Depardieu – Mandru ca sunt rus’.

Mai puteti citi:

Cand se schimba ora?

In anul 2014 ora de vara/iarna se schimba: in noaptea de sambata spre duminica (29/30 martie 2014) Romania trece la ora de vara. Toate ceasurile trebuie date inainte cu o ora (ora 03:00 devine ora 04:00). ora de iarna revine in Romania pe 26 octombrie 2014, moment in care ceasurile se dau inapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *