luni, iulie 15, 2024
Ora exacta

Omega a cronometrat de 26 de ori Jocurile Olimpice

omega ora exactaOmega a fost firma desemnata drept cronometror oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, ce au avut loc in perioada 7-23 februarie 2014 in Rusia. Celebra marca a fost pentru a 26-a oara cronometror oficial al Jocurilor Olimpice, depasind astfel, la acest capitol, orice alt producator de ceasuri.

Pe parcursul Jocurilor Olimpice, Omega a masurat de 650.000 de ori distante si scoruri, folosind 230 de tone de echipamente de pontaj, de notare si prelucrare a datelor si mai mult de 45 de kilometri de fibra optica.

Anterior, Omega a fost cronometror oficial si al Jocurilor Olimpice de la Londra si Beijing.

Omega a lucrat impreuna cu membrii Comitetului Olimpic International, cu federatiile sportive si cu atletii pentru a se asigura ca tehnologia cronometrarii utilizata la Jocurile Olimpice si Paralimpice de Iarna de la Sochi 2014 continua sa inspire spiritele olimpice si generatiile tinere de viitori campioni ai lumii, au afirmat oficialii Omega.

Cronometrele moderne masoara cu o precizie de o milionime de secunda, în comparatie cu o zecime de secunda la Jocurile Olimpice din 1932.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *