Cursuri in Bucuresti pentru pasionatii de „ora exacta”

Cei care sunt pasionati de ceasuri sau care doresc sa cunoasca din ce se compune „ora exacta”, au acum ocazia sa descopere  elementele care se unesc si angreneaza mecanismul unui ceas elvetian, sub indrumarea unei echipe de specialisti.

Evenimentul se va desfasura in Bucuresti la sediul Helvetansa din Calea Vicoriei nr. 68, vizavi de Magazinul Muzica, iar solicitarea pentru participare se poate trimite la adresa adriana.vilcea@helvetansa.ro.

Data la care va avea loc primul curs se va stabili in functie de numarul de participanti si va fi comunicata ulterior.

Cursul cuprinde doua sesiuni. In prima sesiune se deschide ceasul, se descompune mecanismul, se curata piesele, iar in cea de-a doua se asambleaza, testeaza si regleaza.

La final cursantii vor primi ceasul pe care l-au construit, impreuna cu certificatul Helvetansa care atesta participarea la curs.

„Ne-am gandit sa rupem bariera acestui domeniu exclusivist numit orologerie elvetiana, iar pasionatilor sa le oferim sansa de a afla ce se intampla dincolo de carcasa, cadran si setul de minutare, practic sa ajunga la partile care dau viata acestui instrument de masurare a timpului”, au declarat reprezentantii Helvetansa Romania.

Pretul pentru participare este de 1600 ron, iar pentru cei care doresc sa pastreze si ceasul, tariful creste la 2.200 ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *