Martian Watches, ceasuri inteligente cu conectare la telefon

Noua tehnologie Martian Watches beneficiaza de functii ce implica comenzi vocale si conectare a ceasului de la mana la telefonul mobil prin Bluetooth.

Ceasul dispune de alerta intrare apel cu vibratii si respingere a convorbirii cu simpla scuturare a mainii.

Puteti vorbi direct prin intermediul Martian Watches cu ajutorul difuzorului incorporat, ce va anula automat zgomotul de fond, iar ceasul va anunta atunci cand telefonul nu mai este in raza Bluetooth.

Pentru cei care folosesc iPhone 4S exista posibilitatea interactiunii cu Siri, iar daca aveti un smartphone cu Android puteti primi update-uri de pe Facebook sau Twitter.

Pentru utilizatorii Android Smartphone – Caracteristici suplimentare
Acceseaza prin comanda vocala functiile telefonului, permitandu-va sa efectuati apeluri, edita vocal textele SMS, asculta si raspunde la mesaje.

De asemenea, puteti asculta notificarile calendaristice si sa utilizati comenzi vocale pentru a controla volumul muzicii, cauta pe Web dar si pentru stabilirea de memento-uri si intalniri.
Mai mult, primiti alerte text si calendaristice prin vibratii, si ID-ul apelantului, precum si notificari directe despre prognoza meteo a vremii, de pe Facebook, Twitter, Gmail, Hotmail, Yahoo.

iPhone 4S – Caracteristici suplimentare

Ceasul inteligent acceseaza functia „Siri” a iPhone 4S, permitându-va sa efectuati apeluri, trimite vocal SMS-uri, asculta si raspunde la mesajele text, etc.

Ceasul va fi disponibil in trei variante, cu preturi incepand de la 180 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *