Ceasuri Richard Mille, editie limitata

Producatorul elvetian de ceasuri Richard Mille, partener traditional al evenimentului auto bianual Le Mans Classic, a lansat in acest an doua modele in editie limitata: RM 008 LMC si RM 011 LMC.

Ambele ceasuri dedicate Le Mans Classic au fost concepute sub forma unui tribut adus acestei curse importante, ce a avut loc intre 6 si 8 iulie.

RM 008 LMC este o piesa cu cronometru care celebreaza cursa Le Mans Classic printr-un design personalizat al minutarului si secundarului.

Cuplul de torsiune si functiile ecranului sunt in culorile specifice ale circuitului, galben si albastru.

Ceasul este fabricat intr-o editie limitata de 150 de piese, fiecare dintre acestea avand o miscare a carcasei, cronometru ce se poate da inapoi si calendar anual.

Pozitionat in jurul orei sase, un dispozitiv de masurare a celor 24 de ore este amplasat ca o piesa de un rafinament tehnic ce aduce un adevarat tribut cursei istorice, masinilor vintage si concurentilor din competitie.

Pentru a produce cutia in forma de butoias din titan au fost necesare mai multe de 200 de ore de operatii de prelucrare.

Compania a mai prezentat pana acum modelele RM 65, fabricat in intregime din safir, RM 011 DLC Titanium Mexico, creat pentru a sarbatori 200 de ani de independenta in Mexic si RM051 Phoenix, un ceas pentru femei produs in colaborare cu renumita actrita Michelle Yeoh din Malaezia, potrivit Born Rich.

Din pacate, pana in prezent Richard Mille nu are o reprezentanta oficiala in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *