Ora exacta

Eva Longoria si Frederique Constant, ora exacta in caritate

Pe durata Festivalului International de Film de la Cannes, producatorul elvetian de ceasuri Frederique Constant si actrita Eva Longoria si-au unit eforturile pentru activitati caritabile.

Eva Longoria a anuntat o serie proiecte noi, prin fundatia sa caritabila, sustinute prin colectari de fonduri.

„Eva Longoria Foundation” a fost infiintata in anul 2010, cu rolul de a ajuta femeile din comunitatea latino si copiii.

„Viziunea noastra este de a oferi femeilor si fetelor instrumentele de care au nevoie pentru a-si atinge potentialul. Eva Longoria Fundatia sprijina programe care ajuta fetele sa exceleze in scoala si sa participe la cursurile din colegiu. In plus, lucram pentru a oferi intreprinzatorilor de sex feminin instruire si mentorat de capital si de oportunitate. Prin investitii in femei si fete, speram sa construim un viitor mai puternic pentru lumea noastra”, a spus Eva Longoria.

Oaspeti ai actiunii au fost nune sonore precum Alec Baldwin, Michelle Rodriguez, Goga Ashkenazi, Roberto Cavalli, Diddy, Cassie, Amaury Nolasco, Tara Reid si multi altii.

„Luxul inseamna, de asemenea, posibilitatea de a contribui la ajutorarea celor in nevoie, asa cum face Eva Longoria de multi ani. Suntem bucurosi sa o sprijinim. Suntem la fel de pasionati de caritate, si oferim 50 $ la fiecare ceas vandut” au spus reprezentantii Frederique Constant.

De-a lungul anilor, Frederique Constant a castigat o reputatie de producator de succes de ceasuri de lux elvetiene. Sloganul Frederique Constant este „Live your passion”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *