Ora exacta
Aug 092015
 

ceas apple ieftinFirmele care comercializeaza ceasuri traditionale au inregistrat un declin semnificativ al vanzarilor in ultimele luni, dupa lansarea Apple Watch.

Astfel, luna iunie 2015 a fost cea mai slaba pentru comerciantii din domeniul orei exacte din ultimii 7 ani.

Firmele care vand ceasuri cu amanuntul au inregistrat valori ale incasarilor de 375 millioane $ pe parcursul lunii iunie, cu 11 la suta mai putin decat în luna iunie 2014, potrivit datelor furnizate de NPD Group.

“Apple Watch va detine in continuare o cota semnificativa de piata. Urmatorii ani vor fi extrem de dificili pentru producatorii si comerciantii de ceasuri din categoriile de moda”, a declarat Fred Levin pentru Bloomberg intr-un interviu recent.

Vanzarile de ceasuri care costa între 50 si  999 $ au inregistrat scaderi mari in luna iunie, in special la categoria 100 – 149.99 dolari, care a inregistrat un declin de 24 la suta.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>