Ora exacta
Jan 082015
 

Compania elvetiana de orologerie Ulysse Nardin a lansat recent un ceas de lux, care functioneaza dupa principiile unei cutii muzicale clasice. Carcasa, cu diametrul de 45 milimetri, este realizata din aur roz de 18 carate si are o curea din piele neagra, cadranul din safir având efect anti-reflex. Ceasul este rezistent la apa, pâna la 30 de metri adâncime.

Denumirea modelului, Stranger, a fost inspirata de melodia pe care o contine, respectiv “Strangers in the Night”, faimosul hit al lui Frank Sinatra.

Ulysse Nardin Stranger s-a fabricat intr-o editie limitata de doar 99 de ceasuri, realizate de orologierul Ludwig Oechslin în colaborare cu muzicianul Dieter Meier. Ceasul, care reprezinta un proiect dezvoltat în cinci ani, are la baza un mecanism similar celui al unei cutii muzicale clasice, însa include un disc rotativ cu 10 lame.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>