Ora exacta
Jan 172015
 

smartwatchProducatorul elvetian de ceasuri Montblanc a lansat o curea inteligenta care, atasata unui ceas normal il transforma in smartwatch.

Aceasta vibreza la primirea de apeluri telefonice si dispune de un touchscreen care afiseaza mailuri, sms-uri si alte evenimente incluse in calendar.

Cureaua inteligenta are o autonomie de 5 zile, poate fi cumparata cu un pret minim de aproximativ 250 de dolari si functioneaza cu orice iPhone mai nou decat 4S si cu flagship-urile Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3 si Galaxy Note 4 de la Samsung.

Aceasta este insotita de o aplicatie pentru telefon, utila persoanelor care fac sport. De asemenea, pe langa faptul ca veti afla ora exacta, veti putea controla player-ul muzical de pe telefon, aparatul foto  si va va ajuta sa va gasiti telefonul pierdut pe o raza de 30 de metri.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>