Ora exacta
Dec 132014
 

ora fixata dimineataCompania de produse alimentare Oscar Mayer si-a exprimat intentia de a lansa un ceas desteptator iesit din comun, care isi va trezi utilizatorii cu ajutorul mirosului de bacon. La ora fixata, ceasul va imbia proprietarul spre bucatarie, pentru a-si lua micul dejun.

Un alt ceas desteptator inedit, aflat la vanzare in magazine de specialitate, va ajuta sa va incepeti ziua intr-un mod distractiv si relaxant. Acesta are in dotare pistol si tinta. Dimineata, cand alarma suna, tinta apare si va trebui sa trageti cu arma, pentru a opri ceasul. Ceasul este dotat cu trei jocuri diferite.

De asemenea, Rich Olson, un inventator american, a combinat un ceas de noptiera cu un tocator de hartie, iar rezultatul este un ceas desteptator care te pune sa platesti daca nu te ridici din pat atunci cand suna alarma la ora fixata.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>