Ora exacta
Nov 302014
 

brand romanescAndrei Bica-Popi (26 de ani) din Fagaras are nevoie de sprijin financiar pentru a lansa primul brand romanesc de ceasuri.

Tanarul ceasornicar are nevoie de 10.000 de dolari canadieni pentru prima linie de productie romaneasca de ceasuri Peren, colectie ce contine in prezent patru modele cu mecanisme cronografe elvetiene.

Andrei Bica-Popi a urmat mai multe stagii de pregatire in capitala mondiala a orologiilor, la Biel, in Elvetia.

Acum, tanarul vrea sa creeze ceasuri de productie autohtona, asamblate in Romania, dar cu piese de import, de cea mai inalta calitate elvetiana.

Andrei Bica-Popi se arata increzator in proiectul sau si este de parere ca daca in Elvetia, o tara cu 8 milioane de locuitori, exista 320 branduri de ceasuri inscrise la Federatia Orologiera Elvetiana si alte 350 de micro-branduri, Romania poate avea la randul ei macar un brand de ceasuri cu care sa se poata mandri in lume.

“Ideea mi-a venit pe cand faceam diferite stagii de pregatire in arta orologiera in Elvetia. Lucrand la branduri renumite in acest segment, am decis ca la intoarcerea in tara sa infiintez primul proiect de acest gen din Romania”, a declarat tanarul ceasornicar.

In ceea ce priveste Peren – numele brandului sub care vrea sa lanseze ceasurile, Andrei Bica-Popi a afirmat ca acesta vine de la latinescul „perennis”, care s-ar traduce vivace, durabil, persistent, rezistent, trainic, iar logo-ul simbolizeaza dintii legendarului personaj Dracula, alaturati unei catarame a bratarii ceasului.

Cei care vor sa sprijine proiectul o pot face pe platforma kickstarter.com. Pana in prezent, au fost stransi 5.046 de dolari canadieni.

Share/Bookmark

  4 Responses to “Sprijin pentru ora exacta “made in Romania””

 1. As dori sa intru in legatura telefonica cu d-nul Andrei. Datele mele sunt:
  Buse Alexe-Sorin
  tf. 0723190096 sau 0733580805
  Cu stima,

  Alexe-Sorin BUSE

 2. Am omis sa va dau si o adresa de mail:

  busealsorin@yahoo.com

  Cu stima,

  Alexe-Sorin BUSE

 3. As dori sa comand si sa platesc un ceas pentru fiul meu. Va rog sa-mi dati detalii.

 4. doresc date contact urgent
  telefon 0722712394

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>