Ora exacta
Mar 242014
 

ora exactaDezamagit de tara natala, pe care a parasit-o din cauza impozitelor prea mari, actorul francez Gerard Depardieu da acum ora exacta pentru Rusia.

Astfel, compania elvetiana producatoare de ceasuri de lux Cvstos a lansat, in colaborare cu actorul francez Gerard Depardieu, devenit cetatean rus, o linie de ceasuri cu stema Federatiei Ruse, vulturul cu doua capete, pe care actorul o promoveaza sub sloganul ‘Proud to be Rusian’ (Mandru ca sunt rus), scrie agentia Ria Novosti.

Pretul bijuteriei nu a fost comunicat deocamdata. Gerard Depardieu s-a stabilit in Rusia la sfarsitul anului 2012, parasindu-si tara natala pentru a nu plati statului francez impozite  de aproximativ 75%, pe care le considera prea mari.

Actorul s-a stabilit in orasul Saransk, la 600 de kilometri de Moscova, dupa ce presedintele Vladimir Putin i-a acordat cetatenia rusa.

Pe pagina de Facebook a marcii de ceasuri Cvstos se poate vedea o poza cu Depardieu imbracat intr-o jacheta neagra pe care este desenata stema Federatiei Ruse, alaturi de o alta imagine cu un ceas ce are sub acele ceasornicului aceeasi stema, aceasta din urma fiind insotita de mesajul ‘Editia Gerard Depardieu – Mandru ca sunt rus’.

Mai puteti citi:

Cand se schimba ora?

In anul 2014 ora de vara/iarna se schimba: in noaptea de sambata spre duminica (29/30 martie 2014) Romania trece la ora de vara. Toate ceasurile trebuie date inainte cu o ora (ora 03:00 devine ora 04:00). ora de iarna revine in Romania pe 26 octombrie 2014, moment in care ceasurile se dau inapoi.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>