Ora exacta
Sep 232013
 

ora exacta romania angliaCasa Regala Britanica ofera un salariu lunar de 31 000 de lire unui ceasornicar care va avea grija de cele aproximativ 1000 de ceasuri ale reginei Elisabeta a II-a.

Pentru aceasta retributie, angajatul va trebui sa aiba grija ca mecanismele sa functioneze perfect la toate ceasurile familiei regale.

“In principiu isi va desfasura activitatea la palatul Buckingham, dar va fi nevoit sa mearga la toate resedintele regale”, conform anuntului de angajare, publicat pe site-ul oficial al regineiAngliei.

Momentele “tensionate” ale job-ului vin de doua ori pe an, la trecerea la ora de iarna si de vara. Atunci, candidatul va trebui sa se pregateasca psihic sa fixeze noua ora exacta pentru 1.000 de ceasuri, in lunile martie si octombrie.

Ceasornicarul trebuie sa aiba experienta si sa lucreze atat cu aparate manuale, cat si automate. De asemenea, fisa postului ii mai cere viitorului angajat sa curete ceasurile si sa fie capabil sa inlocuiasca piese, atunci cand acestea se degradeaza.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>