Ora exacta
Sep 072013
 

hublot ferrari oraCompaniile Hublot si Ferrari au dezvoltat un parteneriat in urma caruia fost creata o bijuterie exclusivista, ce va fi produsa in doar 50 de exemplare.

Ceasul Big Bang Ferrari Beverly Hills are carcasa din ceramica neagra de 4,5 milimetri, un bezel exterior din ceramica neagra mata, un bezel interior albastru si cadran din safir.

Mecanismul este alcatuit din 330 de componente si functioneza pe o frecventa de 28.800 vph, avand autonomie de 72 de ore si rezistenta la apa pana la adancimi de 100 de metri.

Noul Big Bang Ferrari Beverly Hills incorporeaza anumite piese care amintesc de producatorul auto italian Ferrari.Astfel, calutul cabrat este pozitionat la ora 9, iar cureaua din piele albastra “schedoni”, completata de cauciuc negru si cusuta cu ata rosie specifica brandului Ferrari, da o nota de eleganta produsului.

Hublot este un producator elvetian de ceasuri de lux fondat in 1980. In prezent, compania este detinuta de grupul LVMH si produce cel mai scump ceas din lume, numit “$5 million”.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>