Ora exacta
Aug 202013
 

ceas flexibil oraO serie de detalii legate de ceasul inteligent pe care Samsung vrea sa il lanseze au fost dezvaluite odata cu depunerea actelor pentru obtinerea autorizatiei de patentare, relateaza BBC.

Compania nu a facut inca publica o data de lansare a ceasului, insa a fi depus cereri de patentare pentru trei designe-uri diferite ale dispozitivului.

Documentele indica faptul ca gigantul IT a inregistrat numele de Samsung Gear, pe teritoriul Coreei de Sud, si de Samsung Galaxy Gear, in America.

Schitele arata un dispozitiv cu ecran flexibil, care se infasoara in jurul incheieturii mainii, in timp ce restul componentelor sunt realizate din metal si alte materiale sintetice.
In urma unui studiu pe 1.513 consumatori din Statele Unite a rezultat ca numai o mica parte dintre respondenti s-au aratat puternic interesati de caracteristicile unui astfel de ceas. Cea mai populara aplicatie s-a dovedit a fi cea in care posesorul ceasului poate vedea pe cadranul acestuia cine il apeleaza pe telefon. In schimb, putini au declarat ca sunt nerabdatori sa foloseasca gadgetul pentru citirea mesajelor de pe Twitter sau Facebook, in principal din cauza ecranului prea mic.
Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>