Ora exacta
Jun 052013
 

Firma Hublot a lansat recent o editie limitata a ceasului Big Bang Ferrari California 30 Giappone,  care a fost inspirat de cel mai nou model Ferrari, California 30 Giappone.

Ceasul si masina au fost lansate impreuna pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la victoria Ferrari California la Japan Grand Prix.

Din punct de vedere al designului ceasul si masina au trasaturi comune- albul si rosul steagului japonez, dar si folosirea fibrei de carbon.

Mecanismul UNICO a fost realizat in totalitate de inginerii Hublot. Cronograful flyback poate fi resetat in orice moment, iar mecanismul  este vizibil prin cadran. Ceasul are o rezerva de functionare de 72 de ore.

De exemplu, luneta cilindrica a ceasului da mai multa adancime mecanismului vizibil prin greamul de safir, butoanele alungite fixate in jurul unei axe care se roteste precum pedalele sau insertiile de carbon din profilul carcasei.

Ceasul vine la pachet cu doua curele din piele Schedoni alba si rosie fixata pe cauciuc pentru mai multa flexibilitate.
Cat despre cadran, calutul cabrat iese in relief la ora 9.

Counterul minutelor este pozitionat la ora 3 completat de o fereastra galbena pentru data, iar stilul indecsilor este inspirat de ceasurile de bord ale masinilor Ferrari.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>