Ora exacta
Mar 292013
 

Si ora exacta va putea fi vazuta in format 3D, in viitorul apropiat.

O echipa de oameni de stiinta din Statele Unite ale Americii au anuntat o faza avansata de realizare a unui display, ce va fi folosit in urmatoarea perioada pentru ceasuri, telefoanele mobile si tablete.

Cu acesta descoperire imaginile vor putea fi vazute tridimensional, fara ochelari speciali.

Spre deosebirea de tehnologia existenta, care permite vizualizarea imaginilor tridimensionale doar prin miscarea capului la stanga si la dreapta (paralaxa orizontala), noi am realizat o tehnologie care permite crearea imaginilor 3D in paralaxa completa”, a declarat David Fattal, coordonatorul echipei de cercetatori din cadrul Hewlett-Packard Laboratories din California.

Cum vor circula trenurile dupa trecerea la ora de vara
Display-ul conceput de cercetatorii americani este plat si luminat din spate si foloseste o tehnologie cunoscuta sub denumirea de „optica de difractie”.

Aceasta permite conceperea unor imagini tridimensionale ce pot fi vizualizate din mai multe unghiuri, chiar daca dispozitivul este inclinat.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>