Ora exacta
Feb 132013
 

Jurnalistii de la New York Times au publicat informatia conform careia compania Apple se afla in stadiu avansat de testare a unui ceas din sticla flexibila, ce va fi lansat pe piata in perioada urmatoare.

Informatia provine de la sediul Apple din Cupertino, California, ceasul inteligent fiind bazat pe sistemul de operare iOS.

Din pacate, in aceasta faza reprezentantii compeniei nu au dezvaluit planurile legate de acest smart watch si pretul acestuia.

In acest moment nu se cunoaste oficial cum va arata ceasul si ce dotari va avea , dar jurnalistii americani au aflat ca acesta nu va da numai ora exacta ci va putea fi folosit pentru efectuarea de plati catre banci.

In cursul anului 2012, compania Corning, care produce sticla rezistenta Gorilla Glass (regasita pe multe modele de smartphone-uri si tablete), a anuntat ca a depasit obstacolele tehnice in calea dezvoltarii sticlei flexibile, care se poate indoi precum o foaie de hartie, fara sa se rupa.

Share/Bookmark

  One Response to “Apple va lansa un ceas din sticla flexibila”

  1. […] cadranului sau cu un dispozitiv kinetic asa cum au ceasurile automatice. Presa din SUA afirma ca acest ceas ar urma sa fie dintr-o sticla speciala, care se poate curba, sistem de operare iOS si preinstalat programul […]

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>