Ora exacta
Jan 162013
 

Swatch Group, unul din cei mai mari producatori de ceasuri din lume, a anuntat oficial ca va achizitiona compania Harry Winston, ce produce ceasuri si bijuterii de lux.

Tranzactia, in valoare de 750 millioane de dolari, include si preluarea datoriilor acumulate, de 250 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare achizitie din istoria Swatch Group’s, ce va da ora exacta din pozitie de lider mondial in domeniu.

Noua membra a grupului elvetian se va focusa pe exploatarea miniera in domeniul diamantelor si va fi redenumita dupa finalizarea tranzactiei, noul sau nume urmand sa fie Dominion Diamond.

Harry Winston are o lunga colaborare cu staruri de la Hollywood, inca de pe vremea actritei Marilyn Monroe. Bijuteriile sale sunt purtate in mod regulat de actori cunoscuti pe covorul rosu al evenimentelor din showbiz.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>