Ora exacta
Aug 022012
 

Producatorul elvetian de ceasuri de lux HD3 va deveni sponsorul oficial al evenimentelor principale din Sezonul 9 al European Poker Tour si va furniza ceasuri cu un design special câstigatorilor acestora.

Fiecare dintre cei sase câstigatori ai Main Event-urilor EPT va primi un ceas de mâna Slyde by HD3 – “Black and Rose Gold”, a carui valoare este de 9.000 de euro.

Ceasurile de mâna Slyde sunt creatia producatorului elvetian de ceasuri HD3 si reprezinta o adevarata revolutie în productia de ceasuri.

Modelul inovator, cu fata din cristal de safir, este dotat cu un ecran touch intuitiv care permite utilizatorului sa genereze un numar nelimitat de interfete personalizate, adaptat propriilor preferinte.

“Faptul ca acum colaboram cu un asemenea brand prestigios, producator de ceasuri elvetiene de lux, demonstreaza ca European Poker Tour este un eveniment care atrage si companii din afara lumii pokerului. EPT este încântat sa colaboreze cu Slyde by HD3 si ne bucuram sa le putem oferi câstigatorilor nostri aceste ceasuri splendide, ca parte a premiului obtinut. Astept?m cu nerabdare un Sezon 9 incitant”, a adaugat presedintele EPT, Edgar Stuchly.

Share/Bookmark

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>